Doe mee

Help mee om Nederland en Gooise Meren groener en socialer te maken. Dat kan op allerlei manieren. Kies de manier die bij je past. Elke hulp groot of klein is welkom!

Meedoen kan op verschillende manieren: lokaal, provinciaal of landelijk. Veruit de meeste leden zijn lokaal of provinciaal actief.

De steunfractie

In Gooise Meren laat de fractie zich ondersteunen door een steunfractie die een paar keer per jaar bijeenkomt om de fractie te helpen bij het bepalen van standpunten of het verdiepen van thema's. Heb je interesse in de lokale politiek, dan is het deelnemen aan deze activiteit een aanrader. Neem contact op met een van de fractieleden.

Samen een raad(scommissie)vergadering bijwonen

De GroenLinksfractie krijgt regelmatig het signaal dat het volgen van raad(scommissie)-vergaderingen op de publieke tribune vrijwel onbegonnen werk is als je niet in het onderwerp bent ingewijd. Laat je hierdoor niet afschrikken en neem contact op met een van de fractieleden om af te spreken samen met een (steun)fractielid op de publieke tribune om een raads(commissie)vergadering te volgen.

Werkgroepen en ledennetwerken

De werkgroepen en ledennetwerken van GroenLinks spelen een belangrijke rol in de partij. Zij diepen inhoudelijke onderwerpen uit, organiseren debatten of adviseren lokale en/of landelijke fracties. Netwerken zijn een plek om samen van gedachten te wisselen of actie te ondernemen. Klik hier voor meer informatie.

Eigen ideeën of gewoon vertellen wat je vindt?

Geen probleem als je niet zo van vergaderingen of werkgroepen houdt. Je kunt ook gewoon zeggen wat je vindt. Neem via telefoon of mail contact op met onze wethouders en/of raadsleden. Ze zijn er voor jou. Ook als je andere ideeën hebt om Naarden, Bussum, Muiden en/of Muiderberg groener en socialer te maken, horen we dat graag! Klik hier voor het contactformulier.

Lid worden?

Dat gaat heel eenvoudig via deze link. Het kan al vanaf € 2 per maand!

Doneren

Wilt u een donatie doen aan onze afdeling? Dat kan natuurlijk. Ons rekeningnummer (IBAN) is NL06TRIO0786822996. Hartelijk dank!