Gerben Struik, wethouder

Gerben Struik

Wethouder

Ik ben Gerben Struik en sinds januari 2016 wethouder in Gooise Meren. Mijn kracht is dat ik ingewikkelde politieke kwesties weet terug te brengen tot de kern. Ook ben ik zo helder mogelijk, dus zonder wollig politiek taalgebruik.   

Politiek raakt het leven van mensen direct. De keuzes zijn heel concreet: waar komt het nieuwe sportveld, hoe zorgen we dat alle jongeren veilig opgroeien, wat zijn de mogelijkheden voor het duurzamer maken van uw woning? Ik vind het geweldig om een bijdrage te leveren aan het oplossen van dit soort politieke vragen. Mijn inzet daarbij is om Gooise Meren nog groener en socialer te maken.

Dat ik namens GroenLinks mag besturen vind ik een grote eer. Het werk als wethouder is uitdagend. Het gaat om resultaat van je beleid. Deze periode wil ik in elk geval drie dingen bereiken: dat de jeugdzorg goed geregeld is, dat meer mensen een baan hebben en het actieprogramma duurzaamheid wordt uitgevoerd. Kortom, ik zal mijn uiterste best doen om het gedachtengoed van GroenLinks om te zetten in concreet beleid!
Met vriendelijke groet van Gerben Struik.